OFICIAL Dan Barna, candidatul Alianței 2020 pentru prezidențiale

OFICIAL Dan Barna, candidatul Alianței 2020 pentru prezidențiale

0
DISTRIBUIȚI

Alianța USR-PLUS a stabilit, în urma unor negocieri interne, ca Dan Barna să fie candidatul alianței la prezidențiale, iar pentru funcția de premier l-au validat pe Dacian Cioloș. Anunțul a fost făcut, duminică, de cei doi lideri ai alianței 2020.

„Obiectivul nostru este ca eu, în calitate de candidat al alianței USR-PLUS, să ajung în turul al doilea. Este o probabilitate evidentă că președintele Iohannis va fi celălalt candidat din turul al doilea, reprezentantul PNL.


Pentru România va fi un semn de mare normalitate și însănătoșire să aibă opțiunea în turul doi între candidatul PNL și candidatul USR-PLUS”, a declarat Dan Barna, în cadrul unei conferințe de presă.

Dacian Cioloș, validat de alianța 2020 USR-PLUS pentru funcția de premier, dacă aceasta va câștiga alegerile, a afirmat că românii vor o schimbare, PSD fiind un partid nedemocratic.

„ Românii așteaptă ca lucrurile să se schimbe în țară în mod fundamental și structural, nu doar peticeli pe ici pe colo. Ceea ce se întâmplă și se va întâmpla în lunile următoare va dovedi românilor că mobilizarea pe care au arătat-o la europarlamentare și la alegerile din ultimii trei ani de zile produce schimbări și în politica din România. Există șanse mari ca pentru prima dată în ultimii 15-20 ani să avem în turul doi al alegerilor prezidențiale candidați care provin din forțe democratice, pentru că PSD-ul din păcate nu îl putem considera o forță democratică, acolo e o forță de clan unde grupuri de interese acționează în comun și au luat ostatici, menținând zone de sărăcie. Lucrurile acestea trebuie să se termine în România”, a susținut Dacian Cioloș.

El a adăugat că obiectivul alianței 2020 este „obținerea unei majorități în Parlament pentru a modifica Constituția și pentru a pune în aplicare programul de guvernare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.