Pasărea Rock revine cu creația muzicală “Descântec” și pregătește albumul Cavalcada

Pasărea Rock revine cu creația muzicală “Descântec” și pregătește albumul Cavalcada

0
DISTRIBUIȚI

Anul în curs marchează al cincilea an de activitate al proiectului Pasărea Rock, cu toate variabilele lui, în jurul constantei: Muzica. Pasărea Rock lansează cu această ocazie o nouă lucrare sub numele “Descântec”.  Această lucrare cu caracter de imn, o nouă compoziție Josef Kappl, exprimă cu multă fantasmă, prin textul inspirat al lui Cătălin Răcilă, și vocea lui Narcis TranKorsar ceea ce înseamnă de fapt Pasărea Rock.

În acest an-aniversar Pasărea Rock își extinde așadar aripile asupra a doi tineri talentați, fiind vorba de bardul Narcis Tran-Korsar (voce și chitară acustică) din București și poetul și textierul Cătălin Răcilă din Sibiu.


Cei doi tineri artiști îmbogățesc în mod deosebit peisajul muzical al Păsării Rock, prin inspirație, angajament, culoare și prospețime. Sub semnul aniversării va avea loc un concert extraordinar Pasărea Rock, la care se va lansa un nou album Pasărea Rock, sub titlul “Cavalcada”. Acest album va cuprinde 6 piese din noua generație: “Marea Unire”, “Cometa Stea”, “Descântec”, “Cavalcada”, “Viața în Boxă” și “Memorii” și o trilogie formată din trei piese din legendarul album Phoenix – “Cantafabule”, fiind vorba de “Vasiliscul și aspida”, “Sirena” și “Pasărea calandrinon” prezentate într-un aranjament rock simfonic.

La începutul acestei luni, Pasărea Rock a susținut un concert extraordinar în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Flex Fest, care a avut loc pe ștrandul Neptun din Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.