Remiză spectaculoasă între Ripensia şi Dumbrăviţa. Alexandru Pelici: „Mai avem două săptămâni...

Remiză spectaculoasă între Ripensia şi Dumbrăviţa. Alexandru Pelici: „Mai avem două săptămâni să ne punem la punct”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Cei care au ales să meargă devreme pe terenul din Ciarda Roşie pentru amicalul dintre Ripensia şi ACS Dumbrăviţa au văzut multe goluri frumoase. A fost 3-3 între divizionara secundă roş-galbenă şi revelaţia timişeană din C.

Oaspeţii au marcat primii, în minutul 14 prin Soare după o lovitură de colţ. Peste doar două minute Marius Staicu a spart gheaţa pentru roş-galbeni cu un „cap” din centrarea lui Zaluschi. După jumătate de oră Hecsko l-a faultat în careu pe fostul coleg, Drăghici. Tot acesta a executat lovitura de pedeapsă, dar tânărul Mociu s-a opus. Totuşi, din cornerul rezultat Enciu i-a readus pe alb-verzi în avantaj. La pauză a fost 2-2 după ce Apro a înscris dintr-o lovitură liberă (marcă înregistrată) de la distanţă.

La reluare tot dumbrăviţenii au lovit primii. Drăghici şi-a trecut până la urmă numele pe lista marcatorilor la noua echipă, cu un lob peste Mociu după o eroare defensivă la „Ripi” în minutul 55.


Gazdele au restabilit a treia oară egalitatea, de această dată la finalizare a fost Zaluschi în urma unei „libere” expediate de Toma.

Miercuri, 24 iulie, Ripensia va juca pe terenul colegei de eşalon din Bihor, Luceafărul.

Ripensia: Mociu (’65, Păduraru) – A. Popa (’80, Lungu), Hecsko (’45, Ţieranu), Tînc (’65, Apro), Apro (’45, C. Toma) – Burdeţ (’70, Neagu), Tudorache (’80, Stoi; ’85, Dobie) – Monea (’71, Fotescu), Zaluschi (’80, Golda), Chera (’65, Iseini) – Staicu (’60, Voinea).

ACS Dumbrăviţa: R. Miklos – Foca, Telescu, Soare, Siminic – Jinga, M. Stancu, Briciu, Nanu – Drăghici, Enciu (repriza I). Au mai intrat: Smaranad – Morariu, Bilia, B. David, Siminic (67, Foca) – Ad. Ştefan, M. Boldea, Briciu, Nanu (67, Jinga) – Drăghici (67, Enciu), Făgărăşanu. Antrenor: Sorin Bălu.

„A fost un joc bun. Suntem încă în căutărea unei formule cu care să abordăm începutul de sezon. Avem mai mulţi jucători nou-veniţi, pe care încercăm să-i integrăm. Sunt mulţumit de prima repriză, dar e supărător că am luat totuşi trei goluri. Primim prea uşor gol la faze fixe. Suntem naivi în astfel de situaţii. Am avut totuşi un plus de prospeţime, faţă de meciul cu Reşiţa, de la mijlocul acestei săptămâni. Încet-încet, ne apropiem de o stare bună de competiţie. Mai avem două săptămâni să ne punem la punct. Legat de formaţia adversă, Dumbrăviţa, e o echipă bună, cu jucători cu experienţă, trecuţi prin eşaloanele superioare. Le doresc mult succes şi le mulţumim pentru că au venit să joace cu noi”, a declarat Alexandru Pelici, „principalul” Ripensiei.

La timişorenii roş-galbeni a evoluat şi azi mijlocaşul Vlad Tudorache, care va rămâne probabil la Ripensia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.