SCM Politehnica se reuneşte joi, dar nu ştie unde. Alb-violeţii au nume...

SCM Politehnica se reuneşte joi, dar nu ştie unde. Alb-violeţii au nume noi pentru sezonul cu eurocupe

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica se va reuni joi pentru noul sezon, in care revine in cupele europene. Alb-violeţii nu ştiu insă deocamdată locaţia primei şedinţe de pregătire, deoarece suprafaţa sălii „Constantin Jude” e din nou in lucrări. Timişorenii au anunţat câteva mutări la nivelul staffului tehnic şi işi află mâine adversarul din Cupa EHF.

Parchetul „Olimpiei” suferă noi lucrări de reparaţie, astfel că poliştii nu ştiu incă unde se vor reuni joi, de la ora 18.00. SCM Poli are deja patru jucători pentru noul sezon. E vorba de Ramon Şomlea (CSM Bucureşti), portarul Mohsen Babasafari (Steaua), Robert Năstăsie (CSM Focşani) şi Bogdan Baican (CSU Suceava). Până acum timişorenii l-au confirmat doar pe portarul iranian remarcat in Liga Zimbrilor. La capitolul plecări se află: Cătălin Furak (Făgăraş), Alin Şania (Buzău), in timp ce Santeiu s-a indreptat către nou promovata din Reşiţa după plecarea din Timişoara.

In ceea ce priveşte stafful fostul tehnician al echipei feminine, Lucian Ghiulai, a revenit rapid in club ca antrenor secund. ”Nu mă așteptam la o revenire atât de rapidă la Timișoara, mai ales că echipa de băieți e în ascensiune.


M-a surprins plăcut dorința lui Pero Milosevic de a colabora. Va fi un sezon cu o presiune suplimentară, în care suntem obligați să facem mai mult decât în ediția anterioară. E important startul de campionat pentru a fi tot între echipele ce-și propun câștigarea de trofee” a spus Lucian Ghiulai, noul „secund” al lui Pero Milosevic.

O altă noutate e faptul că „secundul” Atilla Horvath a fost numit coordonatorul Centrului de copii şi juniori al Politehnicii. Staff-ul tehnic la acest nivel a fost intărit cu Alexandru Nae (ex-CS Balotești, CSS 2 București și CSM București). Tehnicianul va fi și ”secund” la CNOPJ Timișoara. Întreaga activitate de copii și juniori va fi coordonată de team-managerul Sorin Șipoș, președintele Academiei de Handbal Timișoara.

Marţi află adversarul din Europa

SCM Poli işi va afla mâine adversarul din turul II preliminar al Cupei EHF. Bănăţenii sunt cap de serie dar au potenţiali adversari foarte puternici in următoarea fază, inclusiv din handbalul german şi francez: Rhein Neckar Lowen, Nantes, Magdeburg, Fuchse Berlin, Silkeborg, Chambery, Tatabanya sau Nexe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.