Bărbat executat în stradă cu două focuri de armă

Bărbat executat în stradă cu două focuri de armă

0
DISTRIBUIȚI

 

O femeie din Măgurele a auzit, în această dimineață, două focuri de armă și, ulterior, a găsit în fața porții sale un bărbat inconștient.


Ulterior, echipajele de intervenție au constatat decesul bărbatului, iar procurorii efectuează cercetări.

„În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit două focuri de armă și a găsit în fața porții o persoană inconștientă, de sex masculin”, informează Poliția Ilfov.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat polițiștii din Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța, care au constatat decesul bărbatului prin împușcare. De asemenea, a fost anunțat Servicul de Medicină Legală.

„În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov”, mai arată Poliția Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.