Închiderea traficului în centrul Timișoarei se amână cu o zi. Pe ce...

Închiderea traficului în centrul Timișoarei se amână cu o zi. Pe ce străzi nu se va putea circula

0
DISTRIBUIȚI

Anunț important pentru șoferi făcut de către Primăria Timișoara. Reprezentanții instituției anunță că traficul rutier va fi închis pe străzi din centrul orașului de miercuri, și nu de marți, așa cum era preconizat inițial.

„Pentru executarea lucrărilor de aşternere strat de uzură la obiectivul «Lucrări de reparaţii bd Revoluţiei din 1989- I.C.


Brătianu- str. Michelangelo», Primăria Municipiului Timişoara anunţă că se va închide traficul rutier în perioada 21.08.2019-23.08.2019 pe str. Martin Luther, respectiv în perioada 23.08.2019, de la jumătatea zilei, până în 26.08.2019 pe str. Hector şi în Piaţa I.C. Brătianu pe sectorul care face legătura între str. Popa Şapcă şi bv. Take Ionescu. Relațiile permise: str. Popa Şapcă-Piaţa Mărăşti relaţie de dreapta, str. Oituz – str. M Luther relatie de dreapta, bv. T. Ionescu – str. Popa Șapcã 1 banda de dreapta”, a informat Primăria Timișoara.

De asemenea, vă reamintim că de mâine, 20 august, de la ora 7.30 și până la ora 14.30, traficul rutier va fi restricționat și pe pasajul de la ieșire din Timișoara spre Săcălaz, pentru efectuarea unor lucrări.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.