Vlad Neaga, campion naţional la Supermoto pentru a cincea oară. Timişoreanul s-a...

Vlad Neaga, campion naţional la Supermoto pentru a cincea oară. Timişoreanul s-a impus din nou la Arad

0
DISTRIBUIȚI
Vlad Neaga

Lider in clasamentul general inaintea etapei finale de la Arad, timişoreanul Vlad Neaga şi-a păstrat poziţia şi a câştigat din nou Campionatul Naţional de Supermoto.

Sportivul de la CS Dumbrăviţa – VN Motorsport, născut in 1999, a cucerit pentru a cincea oară titlul de Campion Național la Supermoto SOpen.


El i-a avut printre urmăritori chiar pe riderii de Lupo Racing Timişoara: Laurenţiu Doană şi Denis Brăescu.

Victoria finală pentru Neaga a venit in etapa a III-a, tot pe circuitul VIK Power de la Arad in acest weekend, după ce s-a impus in ambele manşe.

„Chiar dacă din afară parcursul nostru în Campionat părea oarecum unul facil, am avut parte de un sezon competițional nu lipsit de neprevăzut. Mă refer aici, pe de o parte, la evoluția bună a piloților cu care am concurat, și pe care țin să îi felicit. Pe de altă parte, practicarea motociclismul la acest nivel implică costuri ridicate, de aceea le mulțumesc partenerilor și sponsorilor, CS Dumbravița, CJ Timiș, Motoboom, Carmarione, SpeedHost, Smartfit pentru implicare și susținere”, a declarat Vlad Neaga.

Vlad Neaga participă in acest sezon Campionatul Naţional de Viteză pe Circuit, clasa Supersport, unde momentan ocupă locul 2. Următoarea cursă a timişoreanului va fi pe 8 septembrie, pe circuitul de la Adâncata.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.