Scene de groază la Spitalul de Psihiatrie Săpoca: un pacient a ucis...

Scene de groază la Spitalul de Psihiatrie Săpoca: un pacient a ucis patru persoane și a rănit alte nouă

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a omorât patru pacienți și a rănit alți nouă, la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău. Acesta era internat într-un salon cu supraveghere normală, iar nimic nu prevestea astfel de probleme, susține conducerea spitalului.

Directorul Spitalului Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu, susține că bărbatul care a omorât patru pacienți și a rănit alți nouă era internat într-un salon cu supraveghere normală. „Era internat într-un salon cu supraveghere normală, nu cu supraveghere sporită, întrucât simptomele pe care le prezenta nu prevesteau astfel de probleme”, a spus Viorica Mihalașcu, la Antena 3.

Aceasta a povestit că bărbatul de 38 de ani și-a agresat colegii de salon și pe cei dintr-un salon învecinat.


Potrivit directorului, trei pacienți au murit în unitatea medicală, a patra victimă a decedat după ce a fost dusă la la urgențe. „La spital (n.r. Spitalul Județean de Urgențe Buzău) au ajuns 10 persoane, dintre care una a decedat. Din cei nouă răniți, doi sunt destul de grav, intubați, în comă, unul a fost deja transferat cu elicopterul iar ceilalți urmeaza să fie transferați la spitalele Floreasca, Universitar și Bagdasar Arsenie. Sunt toți loviți la nivelul capului, doar pe partea stângă (probabil cum dormeau), loviți cu stativul de la perfuzie”, a declarat Claudiu Damian, managerul Spitalului Județean de Urgențe Buzău.

Bărbatul care a atacat pacienții în Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău, a fost internat cu sevraj etilic.
Polițiștii care au intervenit l-au prins pe atacator la poartă, cu stativul de perfuzii în mână, și a existat o luptă cu forțele de ordine până când a fost imobilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.