Victorie mare, obţinută dramatic de Timişoara Saracens în fief-ul rivalei Baia Mare

Victorie mare, obţinută dramatic de Timişoara Saracens în fief-ul rivalei Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Timişoara Saracens / Facebook

Timişoara Saracens a devenit favorită la ocuparea locului 1 în grupa A a Cupei României şi prin urmare la accederea în finala competiţiei.


„Leii bănăţeni” s-au impus dramatic astăzi, pe final, cu 22-17 în faţa gazdelor de la CSM Ştiinţa Baia Mare, în jocul din runda a doua.

Maramureşenii au încheiat prima repriză în avantaj, scor 10-9, după ce au transformat un eseu şi au mai concretizat o dată din lovitură de pedeapsă. Timişorenii au reuşit în schimb să puncteze din trei penalităţi acordate, toate purtând semnătura lui Luke Samoa.

Gazdele au mai beneficiat de un eseu de penalizare în partea a doua. Apoi Saracens a preluat conducerea după alte două lovituri de pedeapsă marca Samoa. La acestea s-a adăugat şi unicul eseu bănăţean, cel realizat de căpitanul Vali Popârlan şi transformat de acelaşi Samoa.

Cu două victorii din două meciuri, Timişoara Saracens conduce grupa A a Cupei României la rugby 2019-20. Pe 24 august Timişoara Saracens primeşte vizita celor de la Tomitanii Constanţa, în runda a 3-a din Cupă.

Timişoara Saracens: Taupaki, Rădoi, Pungea, Popârlan (cpt.), Iftimiciuc, Neculau, V. Rus, Morrison, Rupanu, Hinckley, Manumua, Maliepo, V. Popa, Simionescu, Samoa. Rezerve: Sabău, Lungu, Halalilo, I. Mureşan, Lazăr, Shamkharadze, Jipa, Zaharia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.