Cai scoși la păscut într-un parc din Timișoara

Cai scoși la păscut într-un parc din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Imagine ca la sat într-un cartier din Timișoara. Poliția Locală Timișoara a anunțat că în această dimineață, în parcul amenajat pe str. Câmpului, două persoane au lăsat în libertate patru cai, depistați în zonă la pescuit.


Proprietarii animalelor s-au ales cu amenzi în valoare de 1.000 de lei.

De asemenea, reprezentanții instituției au informat că, în ultima săptămână, oamenii legii au aplicat un număr de 75 de sancțiuni în parcuri. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru consum de alcool, scandaluri, aruncarea de resturi alimentare și nealimentare pe jos sau pătrundere cu mașinile în parcuri.

„Polițiștii locali vor acționa și în continuare în parcuri, dar și în alte zone în care sunt sesizate aspecte care îi deranjează pe ceilalți cetățeni, în condițiile în care numărul persoanelor care frecventează astfel de locații este mare ca urmare a menținerii unor temperaturi destul de ridicate. De asemenea, polițiștii locali atrag atenția celor certați cu legea și cu bunul simț să respecte legislația în vigoare pentru a evita sancționarea, dar și pentru a nu crea disconfort celorlalți timișoreni care merg în parcuri pentru a se relaxa”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.