Doi interlopi din vestul țării, arestaţi pentru proxenetism şi trafic de persoane,...

Doi interlopi din vestul țării, arestaţi pentru proxenetism şi trafic de persoane, infracțiuni comise în Franța

0
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Alba Iulia a pus în executare mandatele de arestare preventivă emise pe numele a doi interlopi din Valea Jiului, anchetaţi pentru trafic de persoane şi proxenetism, în Franţa. Ioan-Cristian Moldovan, în vârstă de 19 ani, din Lupeni, şi Ioan-Alexandru Ciornohac, în vârstă de 39 de ani, din Petrila, au fost depistaţi în urma unei acţiuni a poliţiştilor, a transmis adevarul.ro.

„Poliţiştii au reţinut doi bărbaţi pe numele cărora autorităţile judiciare din Franţa au emis mandate europene de arestare.


Hunedorenii sunt cercetaţi pentru comiterea unor infracţiuni de constituire de grup infracţional, trafic de persoane şi proxenetism, fapte săvârşite pe teritoriul Republicii Franţa, la sfârşitul anului 2018”, a informat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, conform sursei citate.

Cei doi nu şi-au dat consimţământul pentru a a fi extrădaţi, arătând că în cazul în care vor primi pedepse privative de libertate, doresc să le execute într-o închisoare din ţară.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.