Încă trei tineri prinși în timp ce se drogau în Parcul Botanic...

Încă trei tineri prinși în timp ce se drogau în Parcul Botanic din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Parcul Botanic rămâne locul preferat al tinerilor care aleg să se drogheze. Poliția Locală Timișoara informează că, noaptea trecută, a mai prins încă trei persoane care consumau substanțe interzise în parcul aflat în centrul orașului.

Mai exact, chiar la miezul nopții oamenii legii i-au observat pe cei trei tineri într-un loc mai retras, iar la apariția patrulei aceștia au devenit agitați.

„Au fost legitimați, constatându-se că au vârstele între 19 și 22 de ani și domiciliile în Râmnicu Vâlcea, Vulcan și Zlatna.


Asupra unuia dintre ei s-au găsit fragmente vegetale susceptibile a avea proprietăți psihoactive, despre care a declarat că le-a cumpărat de la o persoană necunoscută”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Polițiștii locali au procedat la efectuarea demersurilor pentru preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit reprezentanților instituției, în ultimele luni, un număr de 28 de persoane au fost depistate de polițiștii locali consumând substanțe interzise pe străzile Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.