Primarul Robu, nervos pe ”bizonii” din trafic : ”Vreau legi mai dure”....

Primarul Robu, nervos pe ”bizonii” din trafic : ”Vreau legi mai dure”. De ce a cerut identificarea unui șofer

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu i-a atacat în termeni duri pe șoferii care-și parchează mașinile scumpe pe unde apucă prin Timișoara. Astfel, primarul Timișoarei susține că acești indivizi nu ar avea multă minte dacă recurg la aceste gesturi.

„Încă ne confruntăm cu așa numiții bizoni în oraș. Primesc poze cu mașini din astea mai șmechere parcate, lăsate să staționeze întru sfidarea bunului simț. Pur și simplu cred că le face plăcere acestor indivizi cu mulți bani și puțină minte sau puțin bun simț pe deasupra să sfideze. Ei știu în mod sigur, că atâta minte tot au, chiar dacă e puțină, cât să înțeleagă că vor fi prinși și amendați.


Dar ei zic ce contează amenda aia, cel puțin noi le-am arătat că noi ne permitem să lăsăm mașina unde vrem, chiar dacă încurcăm Salvarea, încurcăm tramvaiul, troleibuzul, încurcăm pe oricine, nu contează”, a afirmat Nicolae Robu.

Edilul-șef a mai precizat că săptămâna trecută, într-o noapte, a observat un șofer care circula pe str. Ștefan cel Mare cu aproximativ 140 km/h, motiv pentru care a solicitat identificarea lui prin utilizarea sistemului de supraveghere video.

„Un individ iresponsabil a trecut pe str. Ștefan cel Mare, după aprecierea mea, cu 120, poate 140 km/h. Acești oameni pun în pericol viața unor oameni nevinovați. Că dacă s-ar juca cu viața lor, nicio problemă, să se joace. Dar parcă e un făcut ca atunci când astfel de iresponsabili se manifestă, ei să scape și să fie victime, să-și piardă viața oameni nevinovați. Am cerut să se folosească sistemul nostru modern de supraveghere video și a fost identificat. În Timișoara, aviz amatorilor, nu scăpați. Aș vrea legi mai dure. Un astfel de individ ar trebui să nu mai aibă carndesoet toată viața lui și să facă și pușcărie numai pentru că a pus în pericol viața oamenilor”, este de părere Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.