SCM Politehnica, groggy la Turda. Handbaliştii alb-violeţi rămân fără succes în noul...

SCM Politehnica, groggy la Turda. Handbaliştii alb-violeţi rămân fără succes în noul sezon

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica rămâne fără succes în noul sezon. Handbaliştii alb-violeţi au fost învinşi azi la scor, 24-32, pe terenul puternicei Potaissa Turda. Singurul alb-violet care s-a ridicat la un nivel bun a fost Marius Sadoveac.

Alb-violeţii nu au reuşit să aibă deloc iniţiativa în inima Ardealului. Gazdele au condus de la un capăt la altul jocul în care au reuşit încă din primele minute să se distanţeze pe tabelă.


4-1 era scorul după cinci minute. Iar în minutul 12 ecartul s-a dublat fără o replică serioasă a lui Poli. Doar Sadoveac a părut că se luptă cu morile de vânt… Scorul la pauză nu a fost aşa de dur cu oaspeţii, care au rămas totuşi la o distanţă de (doar) trei goluri (11-14) de turdeni.

Partea a doua nu a adus însă niciun reviriment în jocul handbaliştilor bănăţeni. Ba dimpotrivă amfitrionii au reuşit să „meargă” la +10 cu mai puţin de zece minute rămase din timpul de joc. Pe final poliştilor pregătiţi de Pero Milosevic nu le-a rămas decât lupta pentru a reduce din diferenţa umilitoare.

SCM Poli (marcatori): V. Milosevic 4 goluri, Trif 1, Sadoveac 11, Marjanovic 2, Şomlea 1, Cîmpan 2, Năstăsie 3.

Timişorenii se pot revanşa sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 11, când primesc vizita rivalilor de la Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.