SCM Timişoara, învinsă în finala turneului de la Szombathely. Se reintroduc abonamentele...

SCM Timişoara, învinsă în finala turneului de la Szombathely. Se reintroduc abonamentele la partidele „leilor”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / SCM Timişoara

SCM Timişoara a participat săptămâna aceasta la Memorialul „Horvath Zoltan”, organizat la Szombathely, în Ungaria. „Leii” s-au calificat în ultimul act, unde au fost depăşiţi însă clar în această seară de către gazda Falco KC, scor 52-89, grupare care se pregăteşte de Liga Campionilor.

Falco Szombathely a găzduit turneul memorial „Horvath Zoltan”, baschetbalist originar din Satu Mare care a murit în 2009, la vârsta de 30 de ani, în urma unui accident auto. Azi, în actul final amfitrionii au condus în permanenţă la o diferenţă confortabilă. A fost prima înfrângere în pregătiri pentru formaţia antrenată de Dragan Petricevic.

Ieri, în semifinalele competiţiei alb-violeţii i-au învins clar pe austriecii de la Vienna Timberwolves, scor 85-48.


Laszlo Lazar, cu 13 puncte, a fost coşgheterul jocului şi al bănăţenilor.

În weekendul trecut, în primul amical din presezon „leii” s-au impus pe teren propriu, scor 70-63, în faţa sârbilor de la KK Vrşeţ. Următorul joc pentru SCM Timişoara va fi tot afară, marţi, 17 septembrie pe terenul celor de la Szedeak Szeged.

Au (re)introdus abonamente

Fanii care vor să-şi asigure locul la meciurile „leilor” în noul sezon au posibilitatea să-şi achiziţioneze un abonament. Acestea sunt de trei tipuri (culori) („Gold” – 300 lei – card galben; „Suporter” – 150 lei – card albastru; respectiv „Galerie” – 75 lei – card violet).

Cei care dețin abonamente din sezonul trecut și vor să-și păstreze aceleași locuri și în noul sezon, sunt așteptați la sediul Clubului din incinta Sălii Constantin Jude, etaj 1, în intervalul luni, 16 Septembrie- vineri, 20 Septembrie, între orele 10.00-12.30. Iar cei care doresc să achiziționeze abonamente noi, sunt așteptați în aceeaşi locaţie în intervalul Luni, 23 Septembrie – Vineri, 27 Septembrie, între orele 10.00-12.30.

Abonamentele vor fi eliberate în data de 12 Octombrie, la intrarea principală a Sălii Constantin Jude, înainte de începerea primului joc de acasă, din noul sezon, dintre Baschet SCM Timișoara și BCM U FC Argeș Pitești.

Suporterii care vor să vadă meciurile alb-violeţilor au şi varianta biletului. 10 lei va costa intrarea generală, în timp ce un tichet în „Zona Gold” are preţ dublu. Intrare liberă vor avea doar copiii sub 10 ani, pensionarii și persoanele cu handicap. Foștii jucători/oficiali/antrenori vor primi din partea Clubului carduri gratuite în Zona Gold, valabile pentru întregul sezon 2019-2020.

Conducerea clubului a fost criticată în trecut pentru că a lăsat intrarea gratis după câteva jocuri iar benficiul abonaţilor a rămas doar poziţia în sală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.