SCM Timişoara a fost învinsă de CSU Sibiu în finala turneului de...

SCM Timişoara a fost învinsă de CSU Sibiu în finala turneului de acasă. Steaua a ocupat locul 3

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / SCM Timişoara

SCM Timişoara a cedat în finala Cupei Timişoara, turneu amical găzduit în weekend în sala „Constantin Jude”. „Leii” au fost depăşiţi de CSU Sibiu, scor 69-76. Locul 3 a fost acontat de Steaua, care a trecut de Focşani cu 86-65.

Sibienii au câştigat primele două sferturi ale finalei.


Acontate cu 19-12, respectiv 26-16. Mai mult, în primele minute ale părţii secunde ecartul s-a mărit la 20 de puncte în favoarea ardelenilor. Pe final însă „leii” au reuşit să se apropie periculos, la doar două-trei posesii, dar oaspeţii nu au cedat.

Vineri, SCM-ul s-a impus cu 86-64 în faţa Focşaniului, în timp ce în cealaltă semifinal Sibiu a trecut de Steaua cu 87-74. Decizia de a introduce bilete de intrare la acest turneu amical nu a fost gustată de public, care nu s-a înghesuit în tribuna bătrânei „Olimpia”.

Cel mai bun marcator al „leilor” contra Sibiului a fost Franklin jr., autor a 15 puncte. Brown 14 puncte, Mirkovic 13, Gorgemans 11, Pesakovic 6, Dragoste 4, Komatina 3, Popa 2 şi Lazar au fost ceilalţi realizatori ai gazdelor. De partea cealaltă cel mai bun marcator şi coşgheterul finalei a fost Phillmore, cu 16 puncte marcate pentru Sibiu.

Conform programului anunţat în vară, pentru alb-violeţi urmează la mijlocul săptămânii viitoare, în 25-26 septembrie, să onoreze un turneu similar organizat de Sibiu. În prima zi bănăţenii înfruntă puternica U-BT Cluj-Napoca. Iar pentru celălalt loc în finala mare luptă CSU Sibiu cu CS Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.