USR îl validează pe Barna președinte al partidului în congres, pe 14-15...

USR îl validează pe Barna președinte al partidului în congres, pe 14-15 septembrie, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Dan Barna va fi validat în funcția de președinte al USR într-un congres al partidului care va avea loc la Timișoara, pe 14 și 15 septembrie, potrivit unui comunicat de presă. Tot atunci se vor valida și membrii Biroului Național și Comisiilor Naționale de Arbitraj și Cenzori.

„În zilele de 14-15 septembrie 2019, la Timișoara, va avea loc al cincilea congres al partidului Uniunea Salvați România pentru validarea alegerilor interne pentru președintele USR și alegerea noilor membri ai Biroului Național și Comisiilor Naționale de Arbitraj și Cenzori.


(…) Sâmbătă, după-amiază, va avea loc prezentarea candidaților BN, CNArb, CNCen, speed dating cu candidații la forurile de conducere și procesul de votare. Rezultatele votului vor fi anunțate a doua zi, duminică, 15 septembrie, de la ora 9:30, într-o conferință de presă, susținută de Dan Barna alături de membrii noului Biroul Național al USR”, a transmis USR.

Potrivit USR, la Congres vor participa aproximativ 800 de delegați și observatori și vor fi prezenți toți candidații la funcțiile interne ale partidului, în frunte cu Dan Barna, președintele ales al partidului.

„Congresul Național al USR se va încheia cu o întâlnire cu simpatizanții Alianței USR PLUS. Aceasta se va desfășura în Piața Libertății, începând cu ora 18:00. Alături de Dan Barna vor fi pe scenă Vlad Voiculescu, deputatul USR Timiș Cătălin Drulă, Lavinia Aioanei (coordonator regional PLUS), Cristian Moș (președintele USR Timiș) și Cristian Pușcaș (Secretar General al PLUS Timiș)”, se mai arată în comunicatul de presă.

Dan Barna a fost ales președintele USR pentru un nou mandat, prin vot electronic, arată un comunicat de presă al partidului. În cadrul scrutinului on-line, desfășurat în perioada 1-5 septembrie, au votat 9.314 membri ai formațiunii, iar Barna a obținut 6.097 din voturi, însemnând 65.75%.

Cosette Chichirău și Alexandru Surcel, contracandidații lui Dan Barna, au obținut 2.907 (31.35%) și respectiv 269 (2.90%) dintre voturilor membrilor USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.