Start cu stângul: Informatica Timişoara, învinsă acasă de United Galaţi după un...

Start cu stângul: Informatica Timişoara, învinsă acasă de United Galaţi după un duel spectaculos

0
DISTRIBUIȚI

Informatica Timişoara nu a avut parte de un debut fericit în noua ediţie a Ligii I la futsal. Elevii lui Vitor Costa au deschis scorul cu United Galaţi, dar moldovenii s-au impus în cele din urmă cu 4-3.


Stojan Milovac a marcat toate cele trei goluri ale gazdelor.

Întărită în ultima zi cu trei jucători (Ristic, Cojocaru şi Montero), dar şi cu un antrenor (Vitor Costa), Informatica a punctat prima azi, prin Stojan Milovac. Sergiu Tacot a adus egalarea cu o reluare din apropierea porţii lui Voin. Apoi ex-timişoreanul Daniel Araujo i-a dus pe moldoveni în avantaj după ce a profitat de o eroare în defensiva gazdelor. Înaintea pauzei nou sositul Montero a pasa la colţul lung şi Milovac a marcat pentru 2-2.

Gălăţenii şi-au reluat atacurile în repriza secundă şi Obadă a marcat pentru 3-2 după un şut scăpat printre picioare de Voin. Informatica nu a cedat însă şi Milovac şi-a completat hattrick-ul după o acţiune personală. Nu a fost însă suficient căci pe final a marcat şi Laşcu, care a stabilit totodată scorul întâlnirii cu şase minute rămase din meci.

Ieri, Imperial Wet s-a impus cu 2-1 la Călăraşi, tot într-un meci care contează pentru etapa I. Următorul joc al Informaticii va fi luni, 16 septembrie, de la ora 18, pe terenul celor de la Odorheiu Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.