CCIA Timiș organizează noi serii de cursuri de formare profesională

CCIA Timiș organizează noi serii de cursuri de formare profesională

0
DISTRIBUIȚI

Primul curs este programat între 21 și 15 octombrie și este o sesiune de instruire „Utilizare S.I.C.A.P”. Programul de formare profesională se adresează compartimentelor de achiziții publice / persoanelor care utilizează platforma S.I.C.A.P. (sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare a achizițiilor publice), cât și viitorilor utilizatori S.I.C.A.P., având rolul de a ușura modul de operare și înțelegere a sistemului în ceea ce privește procedurile electronice de achiziții publice. Prin participarea la Sesiunea de Instruire S.I.C.A.P., operatorii economici vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe, prin intermediul catalogului electronic.

Sesiunea de Instruire „Utilizare S.I.C.A.P” oferă oportunități de dezvoltare pe piața achizitiilor publice, prin participarea acestora la procedurile de achiziție publică și încheierea de noi contracte cu instituțiile publice, înregistrate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. La finalizarea Sesiunii de Instruire, cursanții vor intra în posesia unui Certificat de Participare eliberat de către CCIA Timiș.


Taxa pentru acest curs este de 650 de lei, plus TVA.

Între 31 octombrie și 11 noiembrie este programat un curs de „responsabil de mediu”, care se adreseaza tuturor celor interesati sa gestioneze procese de mediu si agentilor economici care genereaza deseuri. În conformitate cu prevederile Legii nr.211/25.11.2011, art. 22, alin. 3, persoanele juridice care deţin autorizaţie/autorizaţie integrată de mediu „au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane”. Acest curs costă 1.000 lei + TVA.

Între 4 și 19 noiembrie este programat un curs de „manager proiect”, care se adresează persoanelor cu studii superioare care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect. Cursul își propune să pregătească specialiști pentru a coordona realizarea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană, adresându-se, totodată, și tuturor celor care doresc să-și dezvolte abilități practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice managementului proiectelor. Trainingul se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanțate atât din domeniul public cât și din cel privat. Cursul va trata modalitățile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor, și costă 1.000 de lei de persoană.

Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș. Certificatele obţinute la absolvire au recunoaştere naţională şi internationala si sunt emise de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei si Cercetării Stiintifice.

Informații și înscrieri: Direcția Formare și Perfecționare Profesională, Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 105, Tel. 0256/219172, 0256 294 922, 0720/444120, 0720/444121.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.