Femeie cu afecțiuni psihice, dată dispărută după ce a plecat de acasă...

Femeie cu afecțiuni psihice, dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Dacă ai văzut-o, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei femei în vârstă de 35 de ani, dispărută de pe raza municipiului Lugoj, județul Timiș.

„La data de 16 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 35 de ani, din municipiul Lugoj.


La data de 13 septembrie a.c., Sîrbu Alexandra Valentina ar fi plecat voluntar de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Lugoj, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1.62 m, corpolență atletică, față rotundă, păr negru, tuns scurt, ochii negri. La data dispariției, femeia purta un tricou alb, pantaloni și jachetă de blug de culoare albastru, adidași albi cu dungi verzi. Este cunoscută cu afecțiuni psihice”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Femeia dată dispărută a fost depistată pe strada Romanilor din Lugoj. Nu a fost victima vreunei infracțiuni, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.