Traficul rutier, complet închis în zona centrală a Timișoarei timp de mai...

Traficul rutier, complet închis în zona centrală a Timișoarei timp de mai multe zile

0
DISTRIBUIȚI

lucrari zona centrala

Vești proaste pentru șoferii din Timișoara. Reprezentanții primăriei au anunțat că traficul rutier va fi complet închis în zona centrală timp de mai multe zile. Măsura va fi luată cu scopul finalizării lucrărilor în această parte a orașului, de vineri, 18 octombrie, începând cu ora 10.00, până în data de 21 octombrie, la ora 07.00.

„Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt se impune închiderea circulației în zonă.


Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza în trafic”, a informat Primăria Timișoara.

Concret, traficul rutier va fi închis în aceste zile pe următoarele străzi: B-dul Regele Ferdinand, de la Piața Regina Maria până la Podul Mihai Viteazul; Podul Mihai Viteazul; str. 20 Decembrie până la intersecția cu Piața Iancu Huniade; B-dul 16 Decembrie 1989 pe tronsonul cuprins între bv. Regele Ferdinand și Splaiul Tudor Vladimirescu; B-dul C.D. Loga pe tronsonul cuprins între str. Patriarh Miron Cristea și bv. Regele Ferdinand; splaiul N. Titulescu pe tronsonul cuprins între str. Jiul și bv. 16 Decembrie 1989.

„Pentru evitarea blocajelor afectate de închiderile din zona de lucrări, în aceste zile se recomandă să se folosească ca rute ocolitoare pentru traversările NS – SN: Punctele Cardinale – bv. Michelangelo – Piata Leonardo da Vinci – str. Cluj; Bv. Circumvalațiunii -bv. Republicii – Gara de Nord -str. Gh. Pop de Băsești -bd. Iuliu Maniu ( sau bv. General Dragalina – bv. 16 Decembrie 1989)- Calea Șagului. Menționăm faptul că pe bv. 16 Decembrie 1989, respectiv pe bv. Regele Ferdinand, circulația tramvaielor nu va fi afectată”, a transmis Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.