Măsuri disperate în lumea interlopă din Timișoara după operațiunea DIICOT împotriva grupării...

Măsuri disperate în lumea interlopă din Timișoara după operațiunea DIICOT împotriva grupării Boncu

1
DISTRIBUIȚI

Panică în lumea interlopă din Timișoara după lovitura devastatoare reușită în cadrul operațiunii DIICOT care a vizat gruparea condusă de Lucian Boncu, prietenul de chefuri a lui Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Robu.

Vă reamintim că anchetatorii au adunat probe zdrobitoare după ce au instalat o cameră de supraveghere în locuința lui Boncu.


Timp de câteva luni au fost filmate toate întâlnirile în care Boncu și ceilalți consumatori de cocaină se „hrăneau”. De asemenea, o altă camera a fost instalată în biroul unei vulcanizări din Timișoara, încăpere folosită pentru „partide” de prizat cocaină.

După ce s-a aflat că DIICOT a reușit să obțină astfel aceste probe s-a instalat panica, iar cei rămași în libertate au trecut la măsuri extreme. Surse din lumea interlopă au declarat pentru PRESSALERT.ro că mulți dintre ei au făcut adevărate operațiuni de „igienizare”, desfăcând prize, becuri sau spărgând chiar pereți de rigips în căutarea unor posibile camere ascunse sau microfoane. De asemenea, se încearcă descoperirea celor care i-ar fi ajutat pe anchetatori pentru a reuși să monteze camerele de supraveghere în cele două locații.

1 COMENTARIU

  1. Alooooo ce igienizare cu prize, gata ce a fost de luat sa luat, puteți priza în continuare, am auzit ca a fugit broscoiul și a întrat în concediu, asta igienizare, ce interlopi sunteți că ați băgat în casă broscoiu, ăsta e lăcătuș de serviciu, toată Timișoara zice, ce dracu mai igenizati, broscoiu îți schimbă becul la secundă, vedeți la cine ați dat de mâncare și băut, și….., o lăsăm așa că oricum pe el nu l leagă are protecție guvernamentala, deocamdată, și dacă el are hârtie cu ei, pt ce atât deranj, asta am auzit la un bar de fițe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.