Sărbătorește 10 ani de PRESSALERT.ro cu aplicația pentru mobil. Câștigă 101 premii...

Sărbătorește 10 ani de PRESSALERT.ro cu aplicația pentru mobil. Câștigă 101 premii de neuitat

0
DISTRIBUIȚI

 

PRESSALERT.ro sărbătorește, luna aceasta, 10 ani de la publicarea primului articol pe site, prin lansarea noii aplicații pentru mobil. ”Este un pas normal și ne dorim ca prin aceasta, informația să ajungă și mai rapid la cititorii noștri. Aplicația este doar una dintre modalitățile prin care sărbătorim un deceniu de presă online.


De acum încolo, oriunde ar fi în lume, dacă au telefonul conectat la date mobile, vor putea afla instant cele mai noi dezvăluiri făcute în investigațiile de presă ale echipei PRESSALERT și cele mai importante știri din Timișoara, vestul țării și nu numai. Aplicația se poate descărca direct de pe site și, în scurt timp, va fi disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store. Cine-și descarcă aplicația poate să câștige nu mai puțin de 101 premii”, a anunțat editorul șef al publicațiilor PRESSALERT.

Cei care-și descarcă aplicația se pot înscrie rapid la concurs, completând un simplu formular, data limită fiind 15 decembrie 2019. Premiile puse la bătaie sunt un city break pentru două persoane, la Veneția, 10 televizoare marca Samsung, LED SMART 4K, 10 camere pentru mașina TH-H3, 2 MP, 3 inch, 5 perechi de pantofi unicat și 75 de premii surpriză. Tragerea la sorți va avea loc în data de 18 decembrie 2019, urmând să fie transmisă live pe site-ul PRESSALERT.ro. Regulamentul concursului poate fi consultat aici. Aplicația poate fi descarcată direct de AICI.

Partenerii acestui concurs sunt Continental, E-Distribuție Banat, Eta2U, Hp, Eximtur, Sky Restaurant, Mono Shoes, Cramele Aramic, Cabinet 3, Apa Aura, CEI, Casa del Sole, Page Up, HDV și West Side Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.