SCM Politehnica a spart gheaţa în campionat înainte de venirea grecilor. Alb-violeţii...

SCM Politehnica a spart gheaţa în campionat înainte de venirea grecilor. Alb-violeţii au învins la limită revelaţia CSM Focşani

0
DISTRIBUIȚI
SCM Politehnica / Facebook

La doar două zile de la întrevederea cu primarul, handbaliştii timişoreni au izbutit prima victorie în noul sezon. SCM Politehnica a învins surpriza startului Ligii Zimbrilor, CSM Focşani, scor 24-23 (13-11). Duminică alb-violeţii au întâiul examen european, cu Olympiakos Pireu în Cupa EHF.

Nici duelul din runda a 6-a a campionatului nu a fost unul uşor pentru Poli, care condus la două goluri diferenţă la început, dar a şi fost condusă de revelaţi din Vrancea.


Bănăţenii s-au detaşat la trei goluri diferenţă înainte de pauză, 11-8, respectiv 13-10, prin reuşitele lui Năstăsie şi Sadoveac, dar partida nu a fost nicidecum rezolvată.

Repriza secundă s-a reluat de la două goluri diferenţă. Oaspeţii au ţinut mereu aproape pe tabelă şi chiar au egalat la 20-20 cu şase minute înainte de final. Sadoveac şi Fenici au marcat pentru a oferi un final mai uşor. Cu toate acestea s-a încheiat strâns după reuşita lui Miroiu când mai erau secunde bune de joc. De această dată însă timişorenii nu au mai ratat finalul, precum au făcut-o la Făgăraş, şi s-au bucurat de toate punctele.

Pentru SCM Poli urmează jocul european din turul II preliminar al Cupei EHF, duminică, de la ora 18.00, când în sala „Constantin Jude” se prezintă Olympiakos Pireu pentru prima manşă a „dublei”. În campionat timişorenii au cinci puncte după şase runde.

SCM Politehnica (marcatori): V. Milosevic (2 goluri), Sadoveac 7, Marjanovic 5, Şomlea 3, Cîmpan 2, Fenici 4, Năstăsie 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.