Vine frigul! Informarea emisă de meteorologi vizează toată țara și anunță inclusiv...

Vine frigul! Informarea emisă de meteorologi vizează toată țara și anunță inclusiv ninsori

0
DISTRIBUIȚI
Foto: libertatea.ro

Vremea se va răci simțitor în următoarele zile, în toată țara. Meteorologii au emis o atenționare meteorologică, prin care avertizează populația că vremea va fi deosebit de rece, de marți, 29 octombrie, de la ora 14.00, până vineri, 1 noiembrie, în jurul orei 10.00.


La munte vor fi ninsori și precipitații mixte, mai ales în zonele de deal.

În vestul țării vremea se va răci treptat. La începutul intervalului vor fi ploi slabe, iar la munte precipitațiile se vor manifesta sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în partea de sud a Banatului.

În restul țării vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece. În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte.

În dimineața zilei de vineri temperaturile vor scădea chiar și sub 0 grade în partea de nord a țării, dar și în zonele deluroase din restul teritoriului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.