Directorul Ambulanței Caraș-Severin, acuzat că și-a șantajat iubita cu ajutorul angajaților săi

Directorul Ambulanței Caraș-Severin, acuzat că și-a șantajat iubita cu ajutorul angajaților săi

0
DISTRIBUIȚI

Directorul Ambulanței Caraș-Severin este acuzat că și-a șantajat fosta iubită, ajutat de mai mulți angajați ai săi, pentru ca aceasta să reia relația cu el. Procurorii și polițiștii au făcut mai multe percheziții în acest dosar, iar cinci persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, polițiștii și procurorii au făcut miercuri patru percheziţii într-un dosar în care mai multe persoane, constituite într-un grup infracțional, sunt cercetate pentru șantaj.

Procurorii susțin că, în perioada 2018-2019, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, ajutat de patru angajați, și-a amenințat fosta iubită, astfel încât aceasta să reia relația pe care cei doi au avut-o până în februarie 2019.

Potrivit comunicatului, femeia a fost amenințată cu darea în vileag a unor poze indecente, care ar fi dus la pierderea custodiei copilului de către fosta iubită, sau cu pierderea locului de muncă. Procurorii susțin că doi șoferi și un medic, angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, ar fi urmărit-o pe femeie, chiar în timpul programului lor de lucru, cu scopul de a o intimida.

„În cursul lunii martie 2019 suspectul a amenințat-o prin mesaje spunându-i că deține filmări în ipostaze nud cu persoana vătămată, din cuprinsul lunii februarie 2019, într-o cameră de hotel din Băile Herculane și că o poate face de rușine cu aceste imagini.


Tot în luna martie 2019 suspectul l-a sunat pe fostul soț al persoanei vătămate spunându-i acestuia să deține imagini în ipostaze nud cu aceasta și că dacă dorește le poate folosi să obțină custodia fiului părții vătămate”, se mai arată în comunicat.

Mai mult, în octombrie 2019, femeia a fost oprită în trafic de către suspect, care a amenințat-o pe victimă „că de data aceasta nu o mai iartă”.

„Persoana vătămată a fost oprită în trafic de către suspect, acesta tăindu-i calea cu autoturismul pe care îl conducea. Cu acest prilej suspectul l-a chemat să-l sprijine în această acțiune şi pe un alt suspect după care a amenințat-o pe persoana vătămată că de data aceasta nu o mai iartă, a păsuit-o destul și că are relații suficiente cât să poată determina demiterea sa de la locul de muncă pe care îl deține. Ulterior, în seara zilei de 24.10.2019 suspectul l-a contactat pe șeful persoanei vătămate solicitându-i să îi desfacă contractul de muncă persoanei vătămate făcând aluzie la posibile repercusiuni asupra firmei în cazul în care nu recurge la această variantă”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Potrivit acestuia, în acest caz cinci persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.