Firmele din Timiș, invitate de CCIAT să participe gratis la târgurile din...

Firmele din Timiș, invitate de CCIAT să participe gratis la târgurile din Grecia

0
DISTRIBUIȚI

Firmele din Timiș au ocazia să participe, la începutul anului viitor, la un târg internațional, tocmai în Grecia. CCIA Timiș organizează, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București – Biroul Economic și Comercial și al HELEXPO Salonic, deplasarea firmelor timișene, în calitate de vizitator, la Târgul Internațional pentru Mașini, Echipamente și Utilaje Agricole „AGROTICA”, care se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic.

Cea de-a XXVIII-a ediție a Târgului Internațional AGROTICA se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2020.


Printre expozanți se numără producători de mașini și echipamente pentru agricultură, tractoare, piese de schimb și componente, sere și sisteme de irigație, produse chimice, îngrășăminte, cântare.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în luna februarie, o altă deplasare în Grecia, pentru firmele din Timiș. De această dată la Târgul Internațional Artozyma, care se va afla la cea de-a 9-a ediție, unde vor fi roduse de panificație, cofetărie, patiserie, echipamente și produse semi-preparate.

Concomitent se desfășoară Târgul Internațional Detrop Boutique, cu produse alimentare, băuturi, utilaje, echipamente de ambalare etc. În cadrul Programului «Hosted Buyer» susținut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

În perioada 2017 – 2019, CCIA Timiș a organizat participarea prin acest program a 16 firme timișene la manifestări expoziționale din Salonic și Atena. Costurile de organizare sunt de 200 de lei + TVA. Firmele din Timiș se pot înscrie până în data de 13 decembrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.