Unde a fost găsit candidatul la prezidențiale dat dispărut de SPP

Unde a fost găsit candidatul la prezidențiale dat dispărut de SPP

0
DISTRIBUIȚI

Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Românesc la alegerile prezidențiale, despre care polițiștii clujeni au fost sesizați că a dispărut, a fost găsit, azi noapte, la Mănăstirea Putna, au declarat pentru MEDIAFAX surse din anchetă.

”A fost găsit la Mănăstirea Putna, unde a spus că a mers să se roage”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din anchetă.

Poliția Cluj a pecizat că Ninel Peia era cazat în mănăstire și nu a fost victima niciunei infracțiuni.

„Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens în care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, spun polițiștii/

Polițiștii clujeni au fost sesizați despre dispariția lui Ninel Peia de Serviciul de Protecție și Pază.


Candidatul la președinție din partea Partidului Neamul Românesc ar fi fost văzut ultima dată în cursul nopții de miercuri spre joi, la ora 1.17 pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea.

„În această după-amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, se arăta într-un comunicat al IPJ Cluj.

Candidatul Partidului Neamul Românesc la președinție, Ninel Peia, a participat, miercuri seara, la un hotel din Cluj-Napoca la o întâlnire electorală alături de peste 50 de membri și simpatizați, la acțiune fiind prezent și secretarul general al formațiunii, generalul (r) Constantin Onișor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.