Forțele de intervenție din Timiș, în alertă după un apel la 112...

Forțele de intervenție din Timiș, în alertă după un apel la 112 care anunța mai mulți morți într-un camion frigorific pe Autostrada Vestului

0
DISTRIBUIȚI

Echipele de intervenție din Timiș au fost puse în alertă maximă în această seară după ce un bărbat a sunat de două ori la 112 susținând că a văzut opt persoane decedate într-un camion aflat pe autostrada Arad – Timișoara, în zona localității Orțișoara.

Imediat, mai multe Ambulanțe, echipaje de descarcerare, echipaje SMURD și o Ambulanță pentru victime multiple au plecat spre locul cu pricina.


Când au ajuns la locul indicat prin cele două apeluri, salvatorii nu au găsit nimic. Pentru a se asigura, echipaje de urgență au „periat” autostrada până la Remetea Mare și în sens opus până la Arad.

Conform unor informații de ultimă oră, bărbatul care a sunat la 112 a fost identificat și este forate posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice, susțin surse oficiale din cadrul Poliției Timiș. În aceste momente, Poliția încearcă identificarea locului în care se află apelantul, în timp ce echipajele de urgență fac o ultimă verificare în zonă înainte de retragerea la bază.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.