Încă o bătaie între elevi la un liceu din Timișoara. O adolescentă...

Încă o bătaie între elevi la un liceu din Timișoara. O adolescentă a ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

Încă un incident violent s-a petrecut în incinta unei școli din Timișoara. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, ieri dimineață, în timpul unei pauze, două eleve s-au luat la bătaie, iar în urma altercației, una dintre acestea a ajuns la spital.

Implicate în conflict au fost două eleve înscrise în clasa a IX-a, școala profesională, la Liceul Tehnologic „I.C. Brătianu” din Timișoara. Totul a început în timpul orei de limba germană, desfășurată între 08.00 și 08.50, când între cele două adolescente au existat tachinări referitoare la modul în care au fost citite texte în această limbă, situație care ar fi fost aplanată de profesoara din sala de clasă.

Însă, la finalul orei, în momentul ieșirii în pauză, după ce dascălul a părăsit sala, cele două au început să se înjure, să se îmbrâncească, iar apoi să se ia la bătaie.


Elevele au fost despărțite de către profesorul de serviciu și un alt dascăl.

Conform conducerii unității de învățământ, în urma altercației, una dintre eleve a fost transportată la cabinetul medical al școlii, acuzând dureri în zona capului, gâtului și abdomenului.

„Asistenta medicală a decis să solicite transportul celei menționate cu ajutorul ambulanței la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara, pentru investigații detaliate (în jurul orei 09.15 – 09.30). De asemenea, au fost sesizați reprezentanții Secției 1 Poliție din Timișoara, care au investigat la fața locului incidentul violent și au transmis datele Poliției de Proximitate”, au informat reprezentanții Liceului Tehnologic „I.C. Brătianu” din Timișoara.

Totodată, au fost contactați părinții celor două eleve care s-au bătut, pentru a se prezenta la școală. Se pare că eleva care a bătut-o pe colega ei de clasă are probleme comportamentale și a mai fost implicată în astfel de conflicte și în trecut. De altfel, eleva a repetat clasa a IX-a, iar în trecut a mai fost înscrisă la Liceul Sportiv și Colegiul de Vest, de unde a fost transferată.

Conducerea școlii urmează să stabilească ce măsuri se vor lua față de cele două eleve care s-au încăierat în timpul pauzei, în incinta unității de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.