„Leii” au pus capăt eşecurilor din campionat: SCM Timişoara a triumfat în...

„Leii” au pus capăt eşecurilor din campionat: SCM Timişoara a triumfat în duelul de la Piteşti

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” au ieşit câştigători la mare luptă în confruntarea cu trupa din Trivale. SCM Timişoara s-a impus cu 99-96 în fief-ul celor de la BCMU FC Argeş Piteşti. Troy Franklin jr. a fost cel mai bun om al oaspeţilor. În urma acestui succes bănăţenii au ajuns la trei victorii stagionale din opt partide în Liga Naţională 2019-20.

Alb-violetele s-au întâlnit la începutul returului din postura de codaşe ale Grupei A valorice.


Meciul a fost unul foarte intens, aproape de la un capăt la celălalt. Primul sfert a fost adjudecat de oaspeţi cu 26-25. Dar la jumătatea întâlnirii piteştenii aveau +2 (53-55).

SCM-ul a câştigat sfertul 3, dar înaintea celor zece minute decisive ale întâlnirii piteştenii aveau încă un punct în plus: 72-73. Cu un minut şi 40 de secunde rămas pe ceas Franklin jr. şi-a dus colegii la +6, dar nu a fost suficient pentru liniştea timişorenilor. Coşul lui Tasic a strâns tabela la 97-96 pentru vizitatori, dar acelaşi Troy Franklin jr. a stabilit scorul final de la „libere”, Măciucă ratând apoi cu patru secunde rămase pe tabelă încercarea de a trimite jocul în overtime.

Cel mai bun marcator al bănăţenilor şi MVP-ul partidei a fost Troy Franklin jr., cu nu mai puţin de 33 de puncte marcate azi, la care se adaugă 9 assist-uri. Pentru SCM au mai punctat: Brown 20 puncte, Mirkovic 16, Komatina 10, Pesakovic 8, Lazar 4, Gorgermans 4, Popa 3 şi Dragoste 1. Pentru gazde principalul realizator a fost Devin Searcy, cu 20 de puncte puse pe tabelă pentru Piteşti, grupare rămasă cu un singur succes în elită, chiar cel de la Timişoara din tur. Pe 7 decembrie bănăţenii vor juca la Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.