Noua magistrală de cale ferată din vestul țării, sabotată de hoți. Ce...

Noua magistrală de cale ferată din vestul țării, sabotată de hoți. Ce au furat

0
DISTRIBUIȚI

Trei tineri cu vârste între 16 şi 22 de ani sunt acuzaţi că au furat mai multe bucăţi de cablu de alimentare a instalaţiilor de dirijare şi semnalizare a circulaţiei feroviare, în zona Turdaş, unde se lucrează la noua magistrală feroviară, pe care trenurile vor circula cu până la 160 de kilometri pe oră, a transmis adevarul.ro.

Furturile au fost comise pe o linie pe care trenurile nu circulă încă, astfel că siguranţa traficului feroviar nu a fost pusă în pericol.


„Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Hunedoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat mai multe percheziţii domiciliare pe raza comunei Turdaş, la locuinţele persoanelor bănuite de furtul a peste 1.000 de metri de cablu din cupru de alimentare a instalaţiilor de dirijare şi semnalizare a circulaţiei feroviare. Potrivit probatoriului, faptele au fost comise în zilele de 1 noiembrie 2019 şi 12 noiembrie 2019, pe magistrala 200, între localităţile Simeria Veche şi Spini”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Conform sursei citate, doi dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, aceştia urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Deva. Al treilea tânăr nu a fost găsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.