SCM Timişoara a fost învinsă acasă de Dinamo. „Leii” au recuperat o...

SCM Timişoara a fost învinsă acasă de Dinamo. „Leii” au recuperat o diferenţă mare, dar au cedat categoric pe final

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a suferit al doilea eşec stagional în Liga Naţională după ce a fost învinsă pe teren propriu de Dinamo Ştiinţa Bucureşti. „Leii din Banat” au cedat cu scorul de 64-81 după ce se apropiaseră la un singur punct pe tabelă de alb-roşii în sfertul al patrulea.

După două victorii la rând tehnicianul Dragan Petricevic nu a scăpat de ce s-a temut. Elevii săi au desconsiderat-o se pare pe ultima clasată şi Dinamo a obţinut primul succes din acest sezon.

Oaspeţii şi-au adjudecat primele două sferturi (scor 16-20, 13-23), având un avans de 17 puncte înainte de pauza dintre reprize.


În la treilea sfert gazdele alb-violete au mai recuperat şapte puncte iar ultima pătrime a început de la 53-60. Reuşita lui Gorgermans, când mai erau şase minute din dispută, i-a adus pe bănăţeni la un singur punct de dinamovişti (60-61), dar din acest moment aproape nimic nu le-a ieşit. Bucureştenii dinstanţându-se la 20 de puncte în ultimul minut.

Cel mai bun marcator al SCM-ului şi al întâlnirii a fost Nikola Pesakovic, cu 23 de puncte, urmat de Milos Komatina, cu 21 de puncte. Ceilalţi marcatori ai alb-violeţilor au fost: Gorgermans 4 puncte, Franklin jr. 9, Dragoste 2 şi Mirkovic 5. De partea cealaltă principalul realizator a fost ex-bănăţeanul Mladen Jermic, autor a 20 de puncte.

„Leii” au un record de 2 victorii şi 2 eşecuri în această ediţie şi vor juca sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 19, pe terenul lui U-BT Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.