SCM Timişoara a fost învinsă pe terenul liderului U-BT Cluj. Alb-violeţii au...

SCM Timişoara a fost învinsă pe terenul liderului U-BT Cluj. Alb-violeţii au ratat revenirea pe tabelă deşi au câştigat două sferturi

0
DISTRIBUIȚI
Arhivă

SCM Timişoara a suferit azi un nou eşec în Liga Naţională. „Leii” au fost bătuţi în deplasare de liderul neînvins U-BT Cluj-Napoca, scor 70-79.


Bănăţenii au fost conduşi aproape permanent pe tabelă şi au ratat revenirea pe final.

Jucătorii pregătiţi de Dragan Petricevic nu au început bine partida, cedând primul sfert cu 9-22. „Leii” au revenit însă pe tabelă şi şi-au adjudecat a doua pătrime a întâlnirii. La pauză diferenţa dintre cele două a fost de doar cinci puncte în favoarea ardelenilor: 32-37.

Timişorenii şi-au adjudecat şi sfertul al treilea, în care s-au apropiat la un singur punct de clujeni, dar nu au mai reuşit revenirea în ultimele zece minute, deşi ultima pătrime s-a reluat de la 51-53.

Cel mai bun marcator al jocului a fost Troy Franklin jr., autor a 22 de puncte pentru „lei”. Ceilalţi realizatori ai alb-violeţilor au fost: Pesakovic 11 puncte, S. Brown 10, Gorgermans 2, B. Popa 2, Dragoste 9, Komatina 8, Mirkovic 6. Pentru gazde Patrick Richard a fost coşgheter, cu 15 puncte.

În urma acestui eşec bănăţenii au ajuns la trei eşecuri în cinci partide în noua ediţie a Ligii Naţionale. Pentru SCM Timişoara urmează sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 18.45, un joc pe teren propriu cu CSM Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.