Șoferul unui microbuz a fugit de la locul unui accident grav după...

Șoferul unui microbuz a fugit de la locul unui accident grav după ce a strivit un taxi. Imagini cu momentul impactului

2
DISTRIBUIȚI

Coliziune puternică între un microbuz și un taxi, seara trecută, la Timișoara. Șoferul microbuzului, vinovat pentru producerea accidentului, a fugit de la fața locului, iar polițiștii se află pe urmele sale.


O femeie, pasageră în taxi, a fost rănită. Accidentul, spun polițiștii, s-a produs la intersecția străzilor Crizantemelor cu Preyer. Conducătorul microbuzului circula pe strada Crizantemelor, iar la intersecția cu strada Preyer a pătruns pe culoarea roșie a semaforului și a intrat într-un taxi ce venea dinspre Iuliu Maniu și se întrepta către strada Ion Barac.

Coliziunea dintre cele două autovehicule a fost puternică, partea din lateral dreapta a taxiului fiind avariată. Șoferul microbuzului a fugit de la fața locului. O femeie în vârstă de 69 de ani, pasageră în taxi, a fost rănită ușor. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției

2 COMENTARII

  1. Cand ati vazut ultima data POLITIA RUTIERA pe strazi, in Timisoara?
    Duba pare sa nu aiba numere de inmatriculare. Seamana asta cu o jungla?

    Da, ies si fac razii vineri si sambata noaptea, dar in rest, acei angajati.. ce fac? Cum isi justifica salariul? Sunt de nevazut pe strazi.
    Si vorbesc aici de siguranta cetatenilor.. aceasta duba nu este singulara, e plin de astfel de specimene.. Ce sa mai vorbesc de decongestionarea traficului.

    JUNGLA, asta e Timisoara. Sunt multi oameni civilizati, dar avei 10% care nu intra in categoria asta, FAC CE VOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.