Un tânăr fără permis a ajuns cu BMW-ul în șanț după ce...

Un tânăr fără permis a ajuns cu BMW-ul în șanț după ce a încercat să fugă de polițiștii locali din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Tinerii teribiliști au fost luați în vizor de polițiștii locali de la rutieră. Șoferi nu de mult timp, sau nici măcar, aceștia au fost prinși când se dădeau în stambă pe străzile din Timișoara, făcând drifturi pentru a-și impresiona prietenii sau pentru a avea, pur și simplu, senzații tari. Au plătit pentru teribilismul lor.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Timișoara, posesor de BMW, a fost prins turând motorul, accelerând și făcând derapaje pe Calea Martirilor, în timpul nopții, zilele trecute.


A primit amendă maximă: 2.500 de lei.

Aceeași sancțiune, pe care probabil o vor plăti părinții, a primit-o un băiat care recent a împlinit vârsta majoratului. Tânărul de 18 ani, tot din Timișoara, a fost depistat pe strada Pop de Băsești, la intersecția cu strada Gării, când făcea manevre și derapaje, accelerări și întoarceri bruște pe loc cu turarea motorului autoturismului BMW la volanul căruia se afla. Nu a fost doar atât. Când a văzut polițiștii a încercat să fugă de la fața locului, îndreptându-se către Solventul. Din cauza vitezei și a drumului alunecos a ieșit cu mașina în decor și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Nu s-a oprit din fuga sa, ci a luat-o la picior, însă l-a lăsat pe prietenul său pe scaunul din dreapta. Polițiștii au elucidat misterul” fugii sale. În urma verificărilor au aflat că tânărul nu avea permis de conducere. Se va întocmi dosar penal pentru infracțiunea de conducere fără permis.

Amenzile pentru cei care sunt considerați pericole reale pe șosele sunt cuprinse între 800 și 2.500 de lei. Polițiștii locali vor continua verificările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.