Zeci de expozanți într-o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, ediția de...

Zeci de expozanți într-o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, ediția de iarnă, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt invitați să diversifice locurile în care-și fac cumpărăturile, atunci când vine vorba de îmbrăcăminte. A venit frigul, iar garderoba poate fi schimbată nu doar în magazinele din mall-urile din oraș, dar și la Salonul Industriei Ușoare.

Ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare va începe miercuri, în data de 27 noiembrie și se va închide duminică, 1 decembrie.


Timp de cinci zile, la Centrul Regional de Afaceri vor fi peste 70 de expozanți din toată țara. Producătorii și comercianții vor oferi publicului larg o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole din piele și blană, accesorii și bijuterii, cosmetice, decorațiuni și aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă – toate la prețuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători.

Pe tot parcursul celor cinci zile, cei care vor călca pragul Salonului Industriei Ușoare, în spațiul exterior de la CRAFT, vor fi întâmpinați de un târg cu produse tradiționale de sezon. Vor fi dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat și altele.

Salonul Industriei Ușoare poate fi vizitat de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, respectiv duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.