Iulius Town a emis moneda care împlinește dorințe

Iulius Town a emis moneda care împlinește dorințe

0
DISTRIBUIȚI

Crăciunul este aproape, iar fiecare dintre noi este în căutarea darurilor perfecte pentru cei dragi. Mulți dintre noi râvnim la diferite lucruri, însă unii își doresc doar ocazia de a petrece cât mai multe sărbători de iarnă. Pentru ca acest lucru să se întâmple, Iulius Town a pus în funcțiune Mașina Dorințelor.

Perioada sărbătorilor de iarnă ne îndeamnă să dăruim, de aceea, în Atriumul Iulius Mall funcționează Mașina Dorințelor. Rotițele acesteia încep să se învârtă în momentul în care este introdusă moneda dorințelor, care poate fi cumpărată cu cinci lei de la automatul de lângă brad. Astfel, Mașina Dorințelor va da viață ursuleților din brad, oferind un spectacol care vă va aduce zâmbetul pe buze. La finalul campaniei, cu suma strânsă, Iulius Town va achiziționa unui ureteroscop flexibil necesar în operațiile non-invazive la copii.


Acest aparat va fi donat Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, pentru ca pacienții instituției medicale să nu mai fie nevoiți să meargă la București sau Viena pentru astfel de intervenții.

Fiecare dintre noi poate contribui la împlinirea unor dorințe, iar cea mai prețioasă este aceea de a trăi. Așadar, printre cumpărăturile de cadouri pentru cei dragi, Iulius Town vă invită să folosiți moneda dorințelor și să vă bucurați de dansul ursuleților din brad!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.