SCM Politehnica a învins-o pe CSA Steaua şi i-a egalat pe bucureşteni...

SCM Politehnica a învins-o pe CSA Steaua şi i-a egalat pe bucureşteni la puncte GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Formaţia pregătită de Pero Milosevic şi-a continuat forma bună în penultimul joc din acest an calendaristic. SCM Politehnica a câştigat clar în faţa Stelei, scor 34-29, şi i-a egalat totodată în clasament pe bucureşteni.

Bănăţenii au făcut un meci bun la ultima întâlnire cu fanii de acasă în 2019. Alb-violeţii au condus de la început ostilităţile şi printr-o formulă mai apropiată de cea de bază. 7-3 indica tabela după zece minute din meci. Totuşi. oaspeţii au redus din handicap iar la pauză avantajul lui Poli era încă destul de fragil (17-15)

Cu toţi jucătorii reveniţi, printre care şi Sadoveac, alături de Dragas ori Pribanic, timişorenii au fost pe alocuri exuberanţi în ofensivă. Fenici a rămas de asemenea un bun marcator pentru polişti iar diferenţa a început să crească pentru gazde spre final. Florea şi ex-timişoreanul Krsto Milosevic i-au ţinut pe stelişti în joc până cu şapte-opt minute înainte de expirarea timpului. Pe contraatac însă s-au rezolvat ultimele emoţii.

Portarul Cristi Tcaciuc a fost omul meciului pentru Poli, cu mai multe intervenţii salvatoare pe final, dar şi cu un gol „din poartă în poartă” reuşit împotriva Stelei. Victoria a revenit lui SCM Politehnica, mai clară decât eşecul din tur, de la Bucureşti. În urma acestui rezultat ambele adversare au acelaşi număr de puncte – 23, împărţindu-şi poziţiile 5-6. Tot 23 de puncte a acumulat şi Dobrogea Sud.

SCM Politehnica (marcatori): Pribanic 8 goluri, Sadoveac 7, Dragas 7, Marjanovic 5, Fenici 4, Cîmpan 2, Tcaciuc 1

”Sunt foarte bucuros pentru o victorie în fața unei formații precum Steaua, deși în prima repriză am ratat trei șanse de a ne desprinde la 10-5. În repriza a doua am schimbat apărarea și unele lucruri pe faza ofensivă, iar Cristi Tcaciuc ne-a fost de mare ajutor, în partea a doua. Când nu am mai fost exacți în atac, el apăra mingile adversarilor și ne oferea, din nou, posibilitatea să dăm gol. E foarte important că am reușit cinci victorii consecutive în campionat. Puteam să avem mai mult în această toamnă, însă din păcate am scăpat șapte puncte, care ne-ar fi putut ține mai sus în clasament. Suntem într-o formă sportivă tot mai bună și putem părea ghinioniști acum că se termină meciurile de campionat”, a declarat Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Poli.

În mod inedit, la acest meci cu Steaua, pe lângă copii şi cei care au dorit să facă galerie puteau să intre gratuit la meci.


De asemenea, cu această ocazie, s-au strâns daruri de la spectatori pentru copiii din familii lipsite de posibilităţi. Handbaliştii alb-violeţi vor încheia anul cu ocazia partidei din sferturile de finală ale Cupei României, duminică, de la ora 12.00, în deplasare cu Magnum Botoşani (L2).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.