Timișorenii de la Allover susțin un concert în cadrul proiectului Supported by...

Timișorenii de la Allover susțin un concert în cadrul proiectului Supported by Merlin

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Allover va susține un concert  în cadrul proiectului Supported by Merlin. Evenimentul va avea loc vineri 20 decembrie de la ora 18 la sediul Teatrului  Pentru Copii și Tineret MERLIN.

Allover este o trupă din Timișoara, cu experiență de zece ani, care are la activ numeroase concerte în România, Ungaria și Serbia, precum şi participări la festivaluri importante din ţară (Revolution Festival, Plai Festival, Street Delivery, La Dâmburi, Bega Boulevard, șamd). Este cea mai tânără trupă care a concertat în cadrul festivalului de tradiţie pentru oraşul Timişoara, Timrock.  Un deosebit impact asupra trupei a avut participarea acesteia la evenimentul caritabil “Împreună Rezistăm”, ocazie cu care au cântat pentru victimele incendiului din clubul Colectiv.

Trupa a debutat sub numele de ALL Friends Band, acronim al prenumelor celor trei membri fondatori ai trupei: Adam, Luca şi Lukas, iar în 2019, ca urmare a unor modificări de componență și stil, precum și a unui proces de maturizare, şi-a schimbat numele în ALLOVER.


În momentul de faţă, membrii trupei sunt Cătălina Ciortea (chitară bass, backing vocals), Luca Dragu (lead vocals, chitară), David Mihai Popa aka DMP (baterie), Bogdan Potra (clape) şi Adam Suma (chitară).

Un moment de referinţă în istoria trupei a fost competiţia GBOB, la care s-au calificat în finala naţională, fiind singura trupă de minori care a ajuns în această etapă a concursului. În anul 2017 o compoziţie originală a trupei, “She’s Got The Move” a fost inclusă în cadrul compilaţiei “Made in TM”, lansată în format LP (vinil).

Pe 14 februarie 2019, trupa a lansat piesa “Doar cu tine eu sunt eu”. Această piesă este prima compoziţie ALL Friends Band, precum şi ultima înregistrare oficială sub acest nume.În prezent, “A L L O V E R” lucrează la albumul de debut, de pe care au fost publicate deja 3 single-uri pe platformele principale de muzică online. La primul concert sub noul nume, pe data de 18 aprilie, trupa a umplut clubul Reflektor și de atunci a avut o serie de concerte, din care amintim Embargo Fest, Garana Folk Fest/Semenic Fest Craft Beer Festival sau Univibes, precum și o apariție inedită în cadrul Backyard Acoustic Season, În Spatele Casei, alături de Robin & the Backstabbers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.