Un bărbat a distrus mai multe mașini, inclusiv a sa, aruncând cu...

Un bărbat a distrus mai multe mașini, inclusiv a sa, aruncând cu gantere și pietre, și a ieșit în stradă cu o macetă în mână FOTO

2
DISTRIBUIȚI

Un incident neobișnuit a produs pagube semnificative astăzi, la primele ore ale dimineții, în Arad. Un bărbat a avariat o mașină aruncând de la etaj cu două gantere, iar apoi a ieșit în stradă cu o macetă în mână, provocând daune altor șase automobile pe care le-a lovit cu pietre.

„În aceasta dimineață, în jurul orei 4.30, polițiștii au fost solicitați prin 112 să se deplaseze la un imobil (bloc) de pe strada Banu Mărăcine, întrucât un bărbat a aruncat cu două gantere în parbrizul unui autoturism în timp ce se afla în apartamentul de la etajul 1. La sosirea polițiștilor, bărbatul a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână. Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus șapte autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre. La fața locului s-au deplasat și luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la spitalul de psihiatrie.


Este un bărbat de 35 de ani, din Arad. Din informațiile pe care le deținem, bărbatul a mai avut crize care să necesite evaluare psihologică”, a transmis IPJ Arad, care menționează că bărbatul nu era în evidență cu boli psihice.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.