Anchetă pentru ucidere din culpă în cazul celor patru copii care au...

Anchetă pentru ucidere din culpă în cazul celor patru copii care au murit arşi de vii UPDATE Care a fost cauza incendiului

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Serviciului investigații Criminale fac cercetări pentru ucidere din culpă și distrugere în cazul celor patru copii care au murit arşi de vii, în urma unui incendiului izbucnit, azi noapte, pe strada Memorandumului din Timișoara.


Cei patru copii, cu vârste între patru luni și șase ani, au fost lăsați doar sub supravegherea unui frate în vârstă de 14 ani, mama copilului ajungând după 10-15 minute după ce focul a cuprins camera în care dormeau micuții.

„S-a constituit echipa de cercetare la fața locului, iar împreună cu pompierii se vor analiza toate împrejurările care au dus la producerea tragediei”. De asemenea, a fost sesizată Protecția Copilului”, spun polițiștii.

Vă reamintim că, azi noapte, o vecină a acuzat faptul că, doar cu câteva ore înainte de tragedie, a sesizat unui polițist de la secția 2 că, în repetate rânduri, copiii sunt lăsați nesupravegheați și i s-a spus că nu este treaba Poliției și să sesizeze Protecția Copilului.

UPDATE Cauza incendiului a fost stabilită de pompierii din cadrul ISU Timiș drept „coș de fum neprotejat corespunzător”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.