Ceasurile Rolex descoperite în urma perchezițiilor din dosarul de corupție de la...

Ceasurile Rolex descoperite în urma perchezițiilor din dosarul de corupție de la DRDP Timișoara și PSD Arad, verificate la reprezentanța firmei elvețiene

3
DISTRIBUIȚI

Anchetatorii DNA Timişoara cer reprezentanţei Rolex România să confirme autenticitatea mai multor ceasuri descoperite în urma percheziţiilor domiciliare făcute în cadrul anchetei din dosarul de corupție de la DRDP Timișoara, potrivit actelor de la dosar, citate de stiripesurse.ro.

De asemenea, anchetatorii cer aceleiaşi firme ca, în cazul în care ceasurile vor fi autentificate, să comunice şi ce valoare de catalog au acestea şi să le evalueze la valoarea curentă, pentru a stabili în final la ce sumă se ridică cele 14 ceasuri marca Rolex descoperite în casa Elisabetei Miuţescu, angajată cu funcţie de execuţie la stat.


La momentul discutării propunerii arestării preventive a acesteia, procurorul DNA Timişoara a explicat instanţei că la adresa la care s-au făcut percheziţii în cazul Elisabetei Miuţescu s-au găsit 14 ceasuri marca Rolex.

Conform sursei citate, magistratul DNA a amintit judecătorului ÎCCJ că „…sunt nişte ceasuri scumpe, fiind prea mult pentru un controlor de trafic, cu mențiunea că măsurile judiciare cuprind şi latura de sechestru şi confiscare a acestor bunuri, iar una dintre preocupările procurorului este aceea de a recupera banii, în speţă foloasele”.

3 COMENTARII

  1. ceasuri rolex?? dupa asa gainarii, dupa mizilicuri din astea se umbla sa recupereze prejudiciul? e ca si ancheta lui robulache pentru doua cotete, in loc sa-l bage la bulau direct pentru omor si delapidare. JALNIC statul roman.

  2. Tibi sunt ceasuri rolex de la zeci de mii,sute de mii pana la milioane sau zeci de milioane de euro…deci da,doamna asta a investit bine deoarece Rolex este Rolex si e ca si cum ti-ai investi in „aur” doar ca il si poti purta cu tine :).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.