Curtea de Apel Timișoara a decis cine scapă de arest preventiv în...

Curtea de Apel Timișoara a decis cine scapă de arest preventiv în dosarul de cocaină al grupării Boncu

6
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a judecat, astăzi, contestațiile depuse în dosarul de trafic de cocaină și cămătărie în care DIICOT i-a trimis în judecată pe Lucian Boncu, Paul Ștefan, Marius Oltean, Alin Cionca, Deian Miloșev, Stelian Bona, Remus Banciu, Ramiz Catovic, Nicolae Gavrilă, Niculai Săhlean, Radu Alin Novac, zis ”Jack”, Slavko Anicic și Dan Ștefan.

După deliberări, completul format din judecătorii Ioan Nemeș și Florentina Pârvu  a decis ca să fie prelungite mandatele de arestare preventivă pentru Lucian Boncu, Paul Ștefan și Marius Olteanu cu încă 30 de zile.


Pentru Alin Cionca, zis ”Becali”,  Deian Miloșev și Bona Stelian s-a decis să fie înlocuit arestul preventiv cu arest la domiciliu, iar în cazul lui Dan Ștefan, fratele lui Paul Ștefan, a fost revocat controlul judiciar.

 

6 COMENTARII

  1. Usor usor băieții scapă basma curata, până la urmă ajunge ca cei de la DIICOT sa intre in locul lor. Vai de țară asta Judecătorii au fost si sunt in continuare un grup organizat mafiot.

  2. Ăștia cu sechestrate și trafic de droguri se mare risc nu prezintă pericol public așa ii la noi in romania lăsați domnilor liberi sa vândă droguri și sa sechestreze oameni sa ii amenințe după aia sa fuga ca Sorin UDREA

    • „Interlopii/mafiotii” adevarati asa fac, bo$$! :-))) Nu stiti? Cand tre’ sa-si asume si sa fie „mafioti” pana la capat, aleg sa sifoneze si mai bine sa se-mpiedice ori sa fuga, ca e mai sanatos asa. Pt fiecare sifonare primesc si ei cate-o acadea, o bombonica, un covrig ceva ;-))) Si cu asta, gata! S-a rupt lantu’ de iubire dintre interlopii pacii, pt ca acum e cu lupta pt libertate…fiecare-si salveaza pielicica…!
      Tot la rece vor ajunge toate fetitele astea :))), asta e clar! Important si diferenta o vor face anii pe care-i lua si-i vor petrece fiecare acolo, dar asta iar depinde de „Justitia” noastra minunata si „foarte CORECTA!” :-))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.