Gruparea condusă de Lucian Boncu, trimisă în judecată în dosarul de trafic...

Gruparea condusă de Lucian Boncu, trimisă în judecată în dosarul de trafic de cocaină. Cine a făcut acord de recunoaștere a vinovăției UPDATE Decizia instanței

2
DISTRIBUIȚI

DIICOT Timișoara a trimis Tribunalului Timiș rechizitoriul în dosarul de trafic de cocaină și cămătărie în care au fost anchetați interlopii din gruparea condusă de Lucian Boncu. Vă reamintim că, în 23 octombrie, procurorii anti-mafia și polițiștii de la ”Crimă Organizată” au declanșat o amplă operațiune care a dus la destructurarea grupării.

Prin rechizitoriul trimis instanței, DIICOT a dispus trimiterea în judecată a lui Lucian Boncu, Paul Ștefan, Marius Oltean, Alin Cionca, Deian Miloșev, Stelian Bona, Remus Banciu, Ramiz Catovic, Nicolae Gavrilă, Niculai Săhlean, Radu Alin Novac, zis ”Jack”, Slavko Anicic și Dan Ștefan.

Procurorul de caz a dispus disjungerea cauzei față de Alexandru Cojocariu, zis ”Calu”,  Alin Huc, Cătălin Bunea, Paul Octavian, zis ”Grasu”, și constituirea unor dosare separate în vederea încheierii unor acorduri de recunoaștere a vinovăției.

Aceștia sunt trimiși în judecată pentru mai multe infracțiuni – constituire de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului, punerea la dispoziție a locuinței pentru consum de droguri, camătă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Astăzi, la Tribunalul Timiș, are loc prima ședință de cameră preliminară în care se va verifica legalitatea măsurilor preventive, Lucian Boncu și alții fiind încă arestați preventiv.

UPDATE Instanța a decis prelungirea măsurilor preventive pentru toți inculpații, cu excepția lui Bona Stelian căruia i s-a înlocuit arestul preventiv cu arestul la domiciliu.


Restul, în frunte cu Boncu, rămânând în arest preventiv.

 

 

2 COMENTARII

  1. “Acorduri de recunoastere a vinovatiei” :)) Ii dau in primire pe toti :)) daca organelle de ancheta si judecatorii isi fac treaba au ocazia sa inchida toti infractorii si dealerii de droguri din banat cu asemenea “acorduri de recuboastere” … sper sa ii dea in primire si pe militienii corupti implicati Nu doar infractori marunti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.