Liberalul Cosmin Buboi, cu Bacalaureatul luat la 36 de ani, noul șef...

Liberalul Cosmin Buboi, cu Bacalaureatul luat la 36 de ani, noul șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Timiş

2
DISTRIBUIȚI

cosmin buboi

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Timiș are un nou șef, începând de astăzi. Este vorba de Cosmin Buboi, consilier județean PNL, care ocupă și funcția de președinte al Consiliului de Administrație al STPT.

Informația a fost confirmată, astăzi, de către Cosmin Buboi, pentru PRESSALERT.ro.

„Da, este adevărat, astăzi este prima zi de serviciu.


Eu am fost informat în această dimineață și ordinul de punere în funcție a venit astăzi, la orele 10.00 – 11.00. Doar ce am aterizat, cu ghilimele de rigoare, ca să spun așa. I-am convocat pe cei patru coordonatori de pe fiecare județ și chiar sunt nerăbdător să am o discuție cu ei, să văd care sunt problemele, situația unde suntem și ce putem face mai bun, să reducem din problemele care există”, ne-a declarat Cosmin Buboi.

Vă reamintim faptul că Buboi este și candidatul PNL la Primăria Săcălaz. Consilierul județean are 49 de ani, a promovat Bacalaureatul la 36 de ani, iar facultatea a terminat-o la 41 de ani, la o universitate privată din Arad. Nicolae Robu l-a prezentat pe Cosmin Buboi ca fiind „un om de afaceri de succes”.

2 COMENTARII

  1. Președinte al consiliului de Administrație STP. Păi asta prima oară si-a băgat fina la lucru. Parca doamna Magda o cheamă, apoi vad ca nimeni nu scrie sau nimeni nu il mai întreabă de ce a fugit cu urna de voturi si nimeni nu a luat vre-o măsura. Acest om de succes are înfiptă si nepoata in primaria Săcălaz, dar na, probabil că sunt coincidențe. Oricum felicitări, sunt sigur că o sa mai iti bagi vre-o cunoștiință sa lucreze si aici. Apropo: Acum poti sa scapi de concurență! Doar tirurile tale vor circula prin județ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.