MERITOCRAȚIE Liberalul Rușeț, numit consilier personal al primarului Robu și repus în...

MERITOCRAȚIE Liberalul Rușeț, numit consilier personal al primarului Robu și repus în funcția de șef la SCM Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

 

 

Nicolae Robu continuă să-l susțină pe liberalul Vasile Rușeț, căruia Primăria Timișoara a fost nevoită să-i înceteze detașarea în funcția de director la Sport Club Timișoara, în urmă cu câteva zile. Asta ca urmare a unei modificări legislative care nu mai permite detașările din sectorul privat în cel public, Vasile Rușeț fiind președinte Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Polul de Creștere Timișoara.

După ce Vasile Rușeț a fost schimbat din funcție, Nicolae Robu anunța că va fi numită o altă persoană în funcția de director la SCM Timișoara, până la organizarea concursului. Însă, iată că primarul Robu a reușit să găsească o metodă prin care să-l repună șef la SCM Timișoara tot pe Rușeț.

Concret, Nicolae Robu l-a luat pe Vasile Rușeț consilierul său personal, iar apoi l-a numit din nou director la SCM Timișoara.

Totul reiese din Dispoziția nr.


71 a primarului Nicolae Robu, din data de 14 ianuarie, „privind delegarea unor atribuții corespunzătoare funcției de conducere director la Sport Club Municipal Timișoara domnului Rușeț Vasile”.

„În vederea derulării în condiții de eficiență și eficacitate a activității Clubului Sportiv Sport Club Municipal Timișoara, începând cu data de 15.01.2020 până la data de 24.06.2020, se deleagă următoarele atribuții corespunzătoare funcției de conducere – director la Sport Club Municipal Timișoara domnului Rușeț Vasile, consilier personal al primarului municipiului Timișoara, astfel: îndeplinește atribuțiile specifice de angajare conform legislației muncii; îndeplinește atribuțiile specifice calității de ordonator terțiar de credite; răspunde de managementul clubului, de organizarea și funcționarea în condiții de eficiență și eficacitate și cu respectarea prevederilor legale; negociază și semnează contracte și alte acte juridice de angajare a Sport Club Municipal Timișoara; coordonează și controlează activitatea desfășurată în secțiile sportive existente”, scrie în dispoziția semnată de primarul Nicolae Robu.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit acum peste un an faptul că Rușeț a fost angajat, cu jumătate de normă, ca și consilier de dezvoltare personală, la falimentara Colterm, unde fratele său este director comercial. După apariția informației în spațiul public, primarul Nicolae Robu i-a cerut să plece din funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.