Pas important pentru construirea unui stadion nou la Timișoara. Cum se laudă...

Pas important pentru construirea unui stadion nou la Timișoara. Cum se laudă Robu cu munca lui Dobra

0
DISTRIBUIȚI

stadion craiova

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, că a fost făcut un pas important astfel încât proiectul privind realizarea unui nou stadion la Timișoara să prindă viață. Potrivit edilului-șef, Compania Națională de Investiții a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru elaborarea studiului de prefezabilitate și a studiului de fezabilitate, începând cu data de 27 ianuarie.

„Pornește efectiv proiectul Stadion de 30.000 de locuri la Timișoara! În preocuparea noastră tenace, începând din 2012, pentru obiectivul nou stadion de 30.000 de locuri la Timișoara, am aflat că s-a dat ordin de începere a lucrărilor, cu data de 27.01.2020, pentru elaborarea studiului de prefezabilitate, a studiului de fezabilitate și a altor studii de specialitate, de către CNI, către câștigătorul licitației organizate pe temă de către CNI, Asocierea SC Lucian Simion Arhitectura SRL și SC Construcții Erbașu SA“, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

De altfel, în dreptul postării, edilul-șef a atașat și o fotografie cu noul stadion realizat la Craiova, care a fost finalizat în urmă cu trei ani de către Guvernul PSD.

Potrivit primarului Timișoarei, termenul de elaborare și predare a documentației la CNI este de 135 de zile, de la data de 27 ianuarie.


„Succes CNI, deopotrivă în proiectul Stadion și în proiectul Polivalentă, din portofoliul Timișoarei! Din partea noastră, încă o dată o spun: aveți tot suportul“, a mai precizat Nicolae Robu. În lipsa proiectelor municipalității, liberalul se împăunează, acum, cu proiectul președintelui CJ Timiș, Călin Dobra.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.