Migranți turci, prinşi după ce au trecut ilegal din Serbia în România....

Migranți turci, prinşi după ce au trecut ilegal din Serbia în România. Călăuzele lor au fost arestate pentru 30 de zile

0
DISTRIBUIȚI

O familie de cetăţeni turci – un bărbat, o femeie și doi copii de 9 și 15 ani – a fost prinsă cu ajutorul camerelor cu termoviziune după ce a reușit să intre ilegal din Serbia în România. Turcii erau călăuziți de un cetățean turc și unul olandez, aceștia fiind acum arestați.

Poliţia de Frontieră anunță că polițiștii din Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, au prins, ajutați de sistemul de supraveghere cu termoviziune, patru cetăţeni din Turcia care voiau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

Cei 4 erau într-o mașină care venea dinspre linia de frontieră spre DN57.


Mașina era condusă de un cetățean turc cu permis de rezidenţă în Olanda, însoţit de un cetăţean olandez.

Poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că cei patru pasageri sunt o familie de cetăţeni turci, un bărbat şi o femeie, având vârste de 40, respectiv 42 de ani şi doi minori de 9, respectiv 15 ani. Aceștia au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia, pe jos, și apoi au fost preluaţi de călăuze.

Cei patru cetăţeni turci au fost preluați de autoritățile de frontieră sârbe, în timp ce călăuzele au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile din partea Tribunalului Caraş-Severin.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.