SCM Politehnica a remizat pe terenul liderului din Serbia. Pentru alb-violeţi urmează...

SCM Politehnica a remizat pe terenul liderului din Serbia. Pentru alb-violeţi urmează încă un amical cu o bănăţeană de peste graniţă

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a jucat ieri cel de-al patrulea meci de pregătire al iernii.


De această dată handbaliştii pregătiţi de Pero Milosevic au făcut egal, scor 26-26, în deplasare cu Dinamo Pancevo, liderul la zi al Superligii din Serbia.

Vuk Milosevic a fost principalul marcator al alb-violeţilor, cu cinci goluri. Au mai punctat pentru Poli: Șomlea 4 goluri, Cîmpan 4, Marjanovic 3, Năstăsie 3, Păiuș 2, Neamțu 2, Irimescu 1, Trif 1 şi Baican 1.

Din echipă au lipsit în continuare „internaţionalii” Sadoveac şi Fenici, care au jucat în urmă cu şase zile în remiza României (scor 26-26) contra Ucrainei. Primul marcase patru goluri iar Cristi Fenici îşi trecuse în cont o reuşită.

Joia viitoare, SCM Politehnica are jocul-revanşă cu prima echipă întâlnită în Serbia în 2020, Proleter Zrenjanin, pe care a învins-o. Meciul se va disputa pe teren propriu, în sala „Constantin Jude”. Timişorenii au mai înregistrat în amicalele iernii două victorii (una cu Reşiţa şi una cu Zrenjanin) şi un eşec (cu Reşiţa).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.